Pannkaka

pannkakssurdeg_nummer1 Mitt första försök att göra surdegsbröd blev till pannkaka, det var en seg kompakt och på något sätt hård kaka kom ut ur min ugn. Jag mistänker att min kultur inte var så lycklig som jag hade hoppats på och den växte inte så mycket alls under jäsperioden innan ugnsbesöket… men men, nya degar nya tag, skam den som ger sig.

Och ändå hade jag en termometer i ugnen 🙂

2 kommentarer

  1. Anfadern

    Det ser ändå ut som något man äter. Tänk på att en nu dag ger en ny deg och ett nytt bröd. Så öva på . Det kan bara bli bättre.

  2. Ulrika

    Vilket kap frun din har gjort! Inte bara snickare utan bagare också! Har du något mer på din reportoar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑