Pannkaka

pannkakssurdeg_nummer1 Mitt f?rsta f?rs?k att g?ra surdegsbr?d blev till pannkaka, det var en seg kompakt och p? n?got s?tt h?rd kaka kom ut ur min ugn. Jag mist?nker att min kultur inte var s? lycklig som jag hade hoppats p? och den v?xte inte s? mycket alls under j?sperioden innan ugnsbes?ket… men men, nya degar nya tag, skam den som ger sig.

Och ?nd? hade jag en termometer i ugnen 🙂

2 kommentarer

  1. Anfadern

    Det ser ändå ut som något man äter. Tänk på att en nu dag ger en ny deg och ett nytt bröd. Så öva på . Det kan bara bli bättre.

  2. Ulrika

    Vilket kap frun din har gjort! Inte bara snickare utan bagare också! Har du något mer på din reportoar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑