Nu ?r allt monterat oredentligt p? ytterb?ltet, alla vinklar kanske inte ?r riktigt r?tt men det f?r jag justera sen n?r jag anv?nder riggen p? riktigt.

Ang?ende slipandet, jag har varit f?rbit hos Torkel p? DAE igen och l?tit honom slipa. Efter lite klurande kom vi p? att varbygeln p? en CZ85 Combat ?r 1mm bredare ?n en vanlig CZ75 eller en CZ75 SP-01. Ett Ghost Ultimate verkar vara gjort f?r den tunnare varbygeln, men efter ett idogt slipande i verkstan hos DAE s? passar ?ven min pistol. 1mm ?r mycket att slipa, mer ?n man kan tro. Bilden med r?da pilar visar var det slipades. Om du ska slipa sj?lv s? kom ih?g att plocka bort l?sratten, kulan med fj?der och metallhylsan. Metallhylsan ?r g?ngad s? det ?r bara att skruva ur den. Kom ?ven ih?g att anv?nda g?ngl?s p? metallhylsan n?r du skruvar ihop allt igen.

?nnu en f?rdel med att handla lokalt, bra service och enkel service. Hade varit betydligt kr?ngligare om jag hade sparat en eller ett par hundra genom att k?pa utomlands 🙂