Nu är allt monterat oredentligt på ytterbältet, alla vinklar kanske inte är riktigt rätt men det får jag justera sen när jag använder riggen på riktigt.

Angående slipandet, jag har varit förbit hos Torkel på DAE igen och låtit honom slipa. Efter lite klurande kom vi på att varbygeln på en CZ85 Combat är 1mm bredare än en vanlig CZ75 eller en CZ75 SP-01. Ett Ghost Ultimate verkar vara gjort för den tunnare varbygeln, men efter ett idogt slipande i verkstan hos DAE så passar även min pistol. 1mm är mycket att slipa, mer än man kan tro. Bilden med röda pilar visar var det slipades. Om du ska slipa själv så kom ihåg att plocka bort låsratten, kulan med fjäder och metallhylsan. Metallhylsan är gängad så det är bara att skruva ur den. Kom även ihåg att använda gänglås på metallhylsan när du skruvar ihop allt igen.

Ännu en fördel med att handla lokalt, bra service och enkel service. Hade varit betydligt krångligare om jag hade sparat en eller ett par hundra genom att köpa utomlands 🙂