IPSC-rigg

Nu har jag tagit ett nytt steg i min skyttekarri?r, jag ska b?rja skjuta IPSC. F?r er som inte vet vad IPSC ?r s? finns det en informationsvideo h?r, http://www.youtube.com/watch?v=5vxFX5hx88U. det ?r en t?vlingen Extreme Euro Open som h?lls i Hodonice, Znojmo i Tjeckien 2012.

Mitt f?rsta steg ?r att jag har k?pt en rigg, det man b?r runt midjan med all utrustning heter s?. Man har ett styvt b?lte med kardborre p? insidan, det b?ltet s?tter man p? ett innerb?lte som sitter i byxorna. Det har ocks? kardborre fast p? utsidan, annars f?ster inte ytterb?ltet 🙂

P? mitt b?lte har jag valt att s?tta tv? magasinh?llare till v?nster och ett h?lster till h?ger, jag har tv? magasinh?llare i reserv tills jag skaffar fler magasin (jag har bara tv? just nu). Utrustningen jag valt ?r en komplett rigg med paketrabatt fr?n dae.se (F&K SPort Sweden). Det ?r ett Double Alpha-b?lte med Super Ghost Ultimate h?lster och magasinh?llarna ?r Super Ghost 360, ett med magnet monterat. Notera att alla magasinh?llare levereras med tv? koppar man stoppar magasinet i och ett f?ste f?r b?ltet, det ?r f?r att man ska kunna v?lja om man vill ha magasinet istoppat med kulorna pekande fram?t/bak?t eller h?ger/v?nster.

Nedan ser du hur allt ser ut i verkligheten, Torkel p? DAE n?mnde att just f?r min CZ85 Combat m?ste man fila en lite gnutta p? h?lstret f?r att f? perfekt passform s? det kommer jag att g?ra sen n?r jag monterat allt och ser hur det k?nns.

Jag ska senare f?rs?ka g?ra en recension och ber?tta vad jag tycker om prylarna 🙂

3 kommentarer

 1. Macke

  Fasen vad kul det såg ut!

 2. Kdb

  Är du nöjd med Magasinhållarna?

 3. Jörgen

  Jag är nöjd med magasinhållarna, dom håller magasinen på plats och är lätta att sätta i/ta ur magasinen.

  OM jag ska hitta något negativt så är det att man behöver en skruvmejsel för att ändra vilkel på dom. Men det är egentligen inget problem då jag har passat ut vilken vinkel jag ska ha en sen sitter dom så, inget som behöver ändras hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑