Har du som m?nga andra din facebook sida helt ?ppen? Utan att veta om det? En del av er v?ljer aktivt att visa allt ni g?r, skriver och tycker f?r hela v?rlden. Vissa av er v?ljer att bara visa f?r era v?nner (och inte era v?nners v?nner).

Och n?gra av er kanske inte vet vad ni visar eller delar?

F?lj dom enkla stegen som beskrivs i den bifogade (klickbara) bilden, unders?k alla sekretessinst?llningar, du beh?ver inte blockera allt. G?r bara ett aktivt val f?r varje del som du kan st?lla in. D? beh?ver du inte f? en obehaglig ?verraskning en vacker dag.
(eller en regnig 😉   )

 

Det kan verka sv?rt och kr?ngligt, men om du s?tter dig en halvtimme i kv?ll s? ?r du klar. Kom bara ih?g att kontrollera inst?llningarna om ett par m?ndader. Facebook brukar ibland g?ra om och l?gga till saker, om du tittar in p? dina inst?llningar n?gon g?ng ibland s? ?verraskas du inte n?r n?got har ?ndrats.