Har du som många andra din facebook sida helt öppen? Utan att veta om det? En del av er väljer aktivt att visa allt ni gör, skriver och tycker för hela världen. Vissa av er väljer att bara visa för era vänner (och inte era vänners vänner).

Och några av er kanske inte vet vad ni visar eller delar?

Följ dom enkla stegen som beskrivs i den bifogade (klickbara) bilden, undersök alla sekretessinställningar, du behöver inte blockera allt. Gör bara ett aktivt val för varje del som du kan ställa in. Då behöver du inte få en obehaglig överraskning en vacker dag.
(eller en regnig ;-)   )

 

Det kan verka svårt och krångligt, men om du sätter dig en halvtimme i kväll så är du klar. Kom bara ihåg att kontrollera inställningarna om ett par måndader. Facebook brukar ibland göra om och lägga till saker, om du tittar in på dina inställningar någon gång ibland så överraskas du inte när något har ändrats.