Posta till Google+ och Facebook samtidigt

Det finns ett par sätt att göra det på och det här tycker jag fungerar bäst. Det fungerar så att du gör alla postningar på ditt G+ konto.

Surfa in på http://pluss.aiiane.com/ för att skapa en RSS-feed av dina Google+ inlägg. Det kräver att du auktoriserar pluss på ditt G+ konto.

Ta sedan adressen för feeden du får med dig och surfa in på http://www.rssgraffiti.com/

På RSSGraffitti kopplar du din RSS feed till din Facebook wall, dvs. allt som kommer i feeden ranlar in på din wall, helt automagiskt. Det kräver att du auktoriserar RSSGraffitti  på ditt Facebook konto.

Det är inte svårare än så, det finns lite olika inställningsmöjligheter hos RSSGraffitti, men det löser du säkert utan problem. Jag misstänker att om du är intresserad av den här lösningen så har du en gnutta nerd-blod i ådrorna 🙂

Embedded Link

pluss – Feed Proxy for Google+
pluss – Feed Proxy for Google+. Before pluss can proxy your Google+ public stream, you’ll need to authenticate with Google. This process is done on Google’s servers and does not reveal your Google aut…

Post imported by Google+Blog for WordPress.

3 kommentarer

 1. Jörgen Bertholdsson

  Om du även kör en wordpress blog och vill få in dina G+ inlägg där så lägger du till tillägget Google+Blog på din blog, då hamnar allt du skriver på G+ på din blog samtidigt som det hamnar på facebook

 2. Fotograf Josefina Norman Kalmar

  Men om man vill vända på det  – det jag skriver på min blogg vill jag få publicerat på både google+ sidan o på min facebook sida? 🙂 Funkar det då oxå?

 3. Jörgen Bertholdsson

  Jag har kolalt på det tidigare och G+ har inget api för att tillåta extrna program att skriva inlägg…   Tyvärr…  Så det bästa som går att göra just nu är att skriva i G? och få det skjutet till blog och facebook.

  Om du klarar dig utan G+ så finns det plugins till wordpress som lägger in det du skriver i bloggen på din facebook wall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑