Krockad, nästan i alla fall

I g?r n?r jag var ute och k?rde enligt konstens (och lagens) alla regler h?ll jag p? att bli p?k?rd av n?gon som inte alls verkar leva i samma v?rld som oss. Åtminstonde i n?gon v?rld som har liknande trafikregler som den vi lever i. Det var antagligen Frédérik Auguste, det var i alla fall hans bil som f?rs?kte ramma mig 19:40 i onsdags kv?ll.

Jag skulle k?ra rakt fram i en fyrv?gskorsning, bilen m?tte mig p? andra sidan korsningen och om jag inte hade bromsat n?r jag blev m?ltavla s? hade det blivit en frontalkrock n?r den m?tande bilen sv?ngde v?nster snett ?ver korsningen framf?r mig..  S? Frédérik Auguste, l?r dig k?ra eller l?na inte ut bilen till blinda.

1 kommentar

  1. Mackan

    Du menar Fredrik Augustin? Driving under the influence kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑