Krockad, nästan i alla fall

I går när jag var ute och körde enligt konstens (och lagens) alla regler höll jag på att bli påkörd av någon som inte alls verkar leva i samma värld som oss. Ã…tminstonde i någon värld som har liknande trafikregler som den vi lever i. Det var antagligen Frédérik Auguste, det var i alla fall hans bil som försökte ramma mig 19:40 i onsdags kväll.

Jag skulle köra rakt fram i en fyrvägskorsning, bilen mötte mig på andra sidan korsningen och om jag inte hade bromsat när jag blev måltavla så hade det blivit en frontalkrock när den mötande bilen svängde vänster snett över korsningen framför mig..  Så Frédérik Auguste, lär dig köra eller låna inte ut bilen till blinda.

1 kommentar

  1. Mackan

    Du menar Fredrik Augustin? Driving under the influence kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑