Jag l?ste h?r, http://securityaffairs.co/wordpress/40236/cyber-crime/wordpress-sites-serving-malware.html, att just nu smittas *m?nga* wordpressinstallationer av en smitta som kallas visitorTracker_isMob. L?s mer p? l?nken ovan f?r information.

Ett enkelt s?tt att kontrollera om du har f?tt din eller dina installationer smittade ?r att g?ra s? h?r

G? till katalogen d?r din/dina webbar finns installerade, hos mig skriver jag cd /var/www
Scanna alla filer efter str?ngen visitorTracker_isMob, hos mig skriver jag sudo grep -R visitorTracker_isMob *

Har du m?nga webbar kan det ta en stund d? kommandor g?r igenom *alla* filer och kollar om str?ngen visitorTracker_isMob finns. Det g?r s?kert att g?r det snabbare genom att byta ut * mot *.js (smittan g?mmer sig i javascriptfiler), men f?r att vara riktigt s?ker s? k?r jag *