GameStop.se WII-tillbeh?r (uppdaterat med lovord!)

Shoppade ett paket med olika tillbeh?r till v?rt WII spel. Tennisracket, baseballracket, golfklubba och ratt. Men vi blev riktigt lurade av GameStop (gamestop.se) Det passade inte alls till v?ra orginalkontoller.

Med lite tur s? fick vi den att passa i ratten men till de ?vriga s? blev vi riktigt lurade av GameStop (gamestop.se)

Synd bara att det gjorde p?sken riktig tr?kig f?r Joar, v?r spelglade 8-?ring, tack f?r det GameStop. S? min rekommendation ?r att om du vill ha tillbeh?r till ditt Nintendo wii spel, k?p orginalprylar.

Uppdatering: Jag trampade i klaveret i mitt ursprungliga inl?gg och klagade p? fel kedja, sorry, my bad. Det ?r GameStop som har usel passform, den butik jag f?rst h?ngde ut (game.se) ?r den butik jag till vardags handlar mina spelprodukter i. Mitt Wii, NDS samt extra kontroller (inte orginal) som jag k?pt fr?n Game.se har fungerat (och forts?tter att fungera) lysande.   Do i have egg on my face , yes i do.

Uppdatering 2: Jag har nu varit i kontakt med butiken som s?lde tillbeh?ren till mig och dom tillsammans med mig kliade oss i huvudet och tyckte att det var kontsigt det h?r, men s?klart ska du f? byta till ett som fungerar sa dom direkt. (Lysande!) S? vi ?ppnade ett till paket och testade att det passade och sen s? tackade vi f?r oss och ?kte vidare.

S? gamestop.se har en lysande service och kundv?rd, trots att det g?tt ett tag sedan vi handlade var det inga som helst problem att byta eller f? pengarna tillbaka om det inte hade passat. Tack f?r et GameStop

4 kommentarer

 1. Kim

  Vilket set var det du köpte?
  Jag har också köpt ett från Game.se och det fungerade alldeles utmärkt. Säkert att det inte bara handlar om att du gjort något fel när du tryckt i dina kontroller? =)
  Om du inte är nöjd får du ju höra av dig till Game.se eller gå in i Game-butik och be de visa dig hur produkten ska användas.

 2. Jörgen

  Jag köpte ett GameStop Sportspack for Wii. Med ratt slagträ, golf och tennisracket.

  Tyvärr är det svårt att se att jag skulle misslyckas 🙂 Den passade i ratten men hållaren för de andra verktygen passade riktigt dåligt 🙁

 3. Kim

  Inte säker på vilken produkt du menar då jag inte handlar från GameStop…
  Fast du skrev ju att du handlade från Game.se.
  EB Gamestop är ju en helt annan butikskedja och konkurrent till Game =)
  Återigen – om något inte fungerar som det ska får du ju inköpsstället lösa det hela.
  Detta skriver du inget om.
  Ifall du inte har gett butiken en chans att lösa det hela förstår jag inte varför du hänger ut butiken så här och dessutom verkar hänga ut FEL butikskedja =P

 4. Jörgen

  *blush* Jag har uppdaterat inlägget en gnutta. Sorry game.se, mitt misstag…

  Men oavsett om jag gett en butik en chans att förklara sig eller inte så tycker jag att det är ok att skriva av sig och klaga lite. Jag har trots allt köpt en produkt som utgett sig för att passa till en speciell kontroll.

  Och självklart ska butiken få en chans att hjälpa mig, och självklart kommer eventuell kritik att kommenteras när jag varit i kontakt med aktuell butik. Felaktig kritik och onödigt klagande är av ondo 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑