Reparera ett trasigt Sigmaobjektiv

gluggenJag k?pte mig ett v?ldigt trevligt och prisv?rt objektiv f?rra ?ret, ett Sigma 17-70 2,8-4 OS. I slutet av f?rra veckan uppt?ckte jag att det uppf?rde sig konstigt n?r man zoomar, precis vid 24mm s? klonkade det till och bilden hoppade I s?karen… skumt.

Jag googlade och kom fram till att det ?r Tura Scandinavia som sk?ter garantireparationer f?r Sigma I Sverige s? jag kontaktade Tura och f?rklarade mitt problem. Fick direkt ett svar p? vad som var problemet och ?ven besked om att d? det var utlandsk?pt och ?ver ett ?r gammalt s? kostar det pengar, inte mycket att br?ka om d?r. S? i s?ndags skickade jag in objektivet till Tura Scandinavia och i dag h?mtade jag ut mitt reparerade objektiv p? posten!!

Maken till snabb och bra service har jag inte sett. Jag fick betalade det utlovade priset och nu har jag ett nyservat, upptightat objektiv med ny OS-enhet och ny flexkabel d?r inne, inte illa.

Tura Scandinavia kan jag rekommendera om du har en glugg som ?r knas.

3 kommentarer

 1. Marcus

  Får man fråga hur mycket det kostade. Har själv ett objektiv i behov av servning.

 2. jörgen

  Det här gick på 1370:- inkl. frakt, det sved men det var värt pengarna.
  Beror såklart på vilket fel du har…

 3. Björn

  Tack för tipset. Mitt Sigma 180mm APO Macro tappades c:a 30 cm i helgen och bländaren låstes på f/32 🙁 Kan nog behöva lite service av Tura 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑