Supporten hos Adobe

N?r jag installerade om min Photoshop efter ett ras s? tyckte programmet att jag redan var aktiverad och kunde inte aktivera min nyinstallerade kopia. Attans.

Men efter en chat-session med Mallikarjuna p? Adobe’s supportsidor s? fick jag hj?lp med att l?sa mitt problem och aktivera min kopia igen.

K?nns riktigt bra! Snabb, trevlig och bra service! Precis som det ska vara

1 kommentar

  1. Macke

    Mallikarjuna!!! Är det någon man röker nere i kuba eller någon annan stan :o) Tur att det finns såna där människor. Jag chattade med någon på HP i USA som t.o.m. listade ut i vilken stad och butik jag köpt datorn och påvisade att jag visst hade garanti kvar på burken. När support funkar är det överlägset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑