Jag såg previs på Kåre Bremers blog att han påstår att studenter som väljer att läsa sin distansutbildning i Digital Bildbehandling och Foto via Högskolan i Jönköping får (mutas med) gratis och dyr programvara av någon ospecifierad godhet   (kurssamordnare eller Högskolan i Jönköping?)

http://blogs.su.se/kbrem/Utbildning/kbrem-FHm7229b

Kan det vara ett utslag av avundsjuka då Högskolan i Jönköping roffar åt sig studenter?

Hursomhelst så är det helt fel, det studenterna erbjuds är en studentrabatt på diverse saker. Det är en rabatt som *alla* studenter får oavsett var och hur dom studerar….   Jag valde den här kursen mest på grund av kursledarna som klarar av att utbilda på distans på ett föredömligt och tydligt sätt. Man läsr sig verkligen det dom lär ut.  Tyvärr så kommer inte Stockholms Universitet att få visa mig vad dom kan då deras rektor har satt den moraliska ribban på den nivå han gjort. Och alla vet ju att en rektor är det föredömme och den ledstjärna som studenter och lärare ska följa.