Jag s?g previs p? K?re Bremers blog att han p?st?r att studenter som v?ljer att l?sa sin distansutbildning i Digital Bildbehandling och Foto via H?gskolan i J?nk?ping f?r (mutas med) gratis och dyr programvara av n?gon ospecifierad godhet   (kurssamordnare eller H?gskolan i J?nk?ping?)

http://blogs.su.se/kbrem/Utbildning/kbrem-FHm7229b

Kan det vara ett utslag av avundsjuka d? H?gskolan i J?nk?ping roffar ?t sig studenter?

Hursomhelst s? ?r det helt fel, det studenterna erbjuds ?r en studentrabatt p? diverse saker. Det ?r en rabatt som *alla* studenter f?r oavsett var och hur dom studerar….   Jag valde den h?r kursen mest p? grund av kursledarna som klarar av att utbilda p? distans p? ett f?red?mligt och tydligt s?tt. Man l?sr sig verkligen det dom l?r ut.  Tyv?rr s? kommer inte Stockholms Universitet att f? visa mig vad dom kan d? deras rektor har satt den moraliska ribban p? den niv? han gjort. Och alla vet ju att en rektor ?r det f?red?mme och den ledstj?rna som studenter och l?rare ska f?lja.