Gammal gubbe

Nu vet jag hur jag kommer att se ut om 20 ?r…   Jag fick en dunderhalsinfektion i l?rdags. Vaknade med otrolig v?rk i halsen och 39.8 i feber..  sov hela l?rdagen och s?ndagen och p? tisdagen var det i stort sett borta. Men d? fick jag infektion i ?gonen och ansiktet svullnade upp som en ballong och var r?dflammigt..  ser ut som en gammal gubbe 🙂

Var till v?rdcentralen idag och fick lite medel f?r ansiktet och ?gonen och doktorn tyckte inte att hon s?g n?got speciellt alls i mitt ansikte, kanske lite infektion i ?gonen men inget mer.. skumt

1 kommentar

  1. Kerstin

    Blir du lik din far när du blir gammal? Skulle vara kul att se ett kort på dig som gammal gubbe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑