Nu vet jag hur jag kommer att se ut om 20 år…   Jag fick en dunderhalsinfektion i lördags. Vaknade med otrolig värk i halsen och 39.8 i feber..  sov hela lördagen och söndagen och på tisdagen var det i stort sett borta. Men då fick jag infektion i ögonen och ansiktet svullnade upp som en ballong och var rödflammigt..  ser ut som en gammal gubbe 🙂

Var till vårdcentralen idag och fick lite medel för ansiktet och ögonen och doktorn tyckte inte att hon såg något speciellt alls i mitt ansikte, kanske lite infektion i ögonen men inget mer.. skumt

En reaktion på ”Gammal gubbe

  1. Blir du lik din far när du blir gammal? Skulle vara kul att se ett kort på dig som gammal gubbe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.