Gammal gubbe

Nu vet jag hur jag kommer att se ut om 20 år…   Jag fick en dunderhalsinfektion i lördags. Vaknade med otrolig värk i halsen och 39.8 i feber..  sov hela lördagen och söndagen och på tisdagen var det i stort sett borta. Men då fick jag infektion i ögonen och ansiktet svullnade upp som en ballong och var rödflammigt..  ser ut som en gammal gubbe 🙂

Var till vårdcentralen idag och fick lite medel för ansiktet och ögonen och doktorn tyckte inte att hon såg något speciellt alls i mitt ansikte, kanske lite infektion i ögonen men inget mer.. skumt

1 kommentar

  1. Kerstin

    Blir du lik din far när du blir gammal? Skulle vara kul att se ett kort på dig som gammal gubbe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑