Som vanligt kämpar nyhetsföretag med att hitta nyheter som vi i den stora folkmassan anses vara i behov av. Ibland lyckas dom och presenterar schyssta nyheter men ofta hittas nyheter på eller vinklas för att på något sätt försöka skapa en större nyhet ä vad det är, den eviga jakten på ett så kallat scoop.

T.ex. TV4:s angrepp och påståenden om Erica Lejonroos….

Visst måste makten granskas (DN)
Hur kan Erica Lejonroos få upprättelse? (SvD)

Ursäkter från TV4 verkar vara svårt att få, enklare att i stället skylla på dom som vill att rätt ska vara rätt och tycka att dom försöker mörka eller försöker svärta ner dom goda nyhetsletande makterna.

Suck

Mer info här ericalejonroos.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.