Nu när +Google beslutade sig för att lägga ner google reader så började jag kolla på alternativ.  Det klart bästa jag hittat hittils är theoldreader.com

Påminner väldigt mycket om google reader och fungerar riktigt bra, enda problemet har varit att importera allt jag följer, det har tagit långt tid eftersom väldigt många verkar dela min uppfattning att det är ett bra alternativ.

Ersättare för google reader? Nu när +Google beslutade sig för att lägga ner google reader så började jag kolla på alternativ. Det klart bästa jag hittat hittils är theoldreader.com Påminner väldigt mycket om google reader och fungerar riktigt bra, enda problemet har varit att importera allt jag följer, det har tagit långt tid eftersom väldigt många verkar dela min uppfattning att det är ett bra alternativ.

Post imported by Google+Blog for WordPress.