Nu n?r +Google beslutade sig f?r att l?gga ner google reader s? b?rjade jag kolla p? alternativ.  Det klart b?sta jag hittat hittils ?r theoldreader.com

P?minner v?ldigt mycket om google reader och fungerar riktigt bra, enda problemet har varit att importera allt jag f?ljer, det har tagit l?ngt tid eftersom v?ldigt m?nga verkar dela min uppfattning att det ?r ett bra alternativ.

Ers?ttare f?r google reader? Nu n?r +Google beslutade sig f?r att l?gga ner google reader s? b?rjade jag kolla p? alternativ. Det klart b?sta jag hittat hittils ?r theoldreader.com P?minner v?ldigt mycket om google reader och fungerar riktigt bra, enda problemet har varit att importera allt jag f?ljer, det har tagit l?ngt tid eftersom v?ldigt m?nga verkar dela min uppfattning att det ?r ett bra alternativ.

Post imported by Google+Blog for WordPress.