Seqr ftw

Reshared post from +Danni Efraim

Jag har irriterat mig rej?lt p? varf?r SMS-betalningar ska sluta fungera helt, och man ska beh?va skaffa tj?nsten WyWallet f?r att kunna forts?tta g?ra n?got som ens liknar SMS-betalningar. Det stora problemet ?r att det blir en gigantisk f?rs?mring – det ?r inte lika universellt som de gamla SMS-betalningarna, och tj?nsten i sig ?r oerh?rt mycket s?mre. Som exempel tar de hutl?sa fakturaavgifter (?ven f?r e-faktura) om man inte vill s?tta in pengar i f?rskott. Lokaltrafikbolagen har i m?nga fall valt att inte haka p? den h?r skittj?nsten, vilket ?r f?rst?eligt, men det inneb?r en enorm f?rs?mring f?r mig som konsument.

Vid kontakt med WyWallet och min operat?r har de g?ng p? g?ng h?vdat att de varit s? illa tvungna att g?ra p? det h?r viset, och att lagen inte till?t att de fortsatte som tidigare. Jag har haft p? k?nn att det bara varit en undanflykt, och att de skyller p? lagen f?r att tvinga in folk en masse i deras nya tj?nst s? att de ska kunna konkurrera ut vettigare l?sningar med rent tv?ng.

Nu har Finansinspektionen g?tt ut med en skrivelse som s?ger svart p? vitt att s? ?r fallet: http://www.fi.se/upload/43_Utredningar/40_Skrivelser/2013/sms-biljett_FragorSvar_130117v7.pdf

WyWallet och operat?rerna ljuger oss allts? rakt i ansiktet medan de tvingar ner den h?r skittj?nsten i halsen p? oss.

Embedded Link

http://www.fi.se/upload/43_Utredningar/40_Skrivelser/2013/sms-biljett_FragorSvar_130117v7.pdf

Post imported by Google+Blog for WordPress.