Jag drababdes precis av ett fel I en av mina wordpressinstallationer, det yttrade sig så här.

När man laddar upp bilder (med flash uploader) laddades bilden upp, sen när texten Chrunching dök upp så visades ett stor rött HTTP Error…  mycket googlande där de flesta fixar ville att man skulle ta bort säkerhet I .httaccess filen, vilket jag upplever fel Smile

Det hela löste sig när jag kom på att jag I går hade skruvat upp storleksbegränsningarna för uppladdningsbara filer I php, samt tidgräns för scriptkörning.

Jag hade dragit upp filer till max 1GB och scripttiden till 600 sekunder, när jag återställde min ursprungliga php.ini från backup så fungerade allt perfekt igen. Det kanske inte hjälper I ditt fall men om du har samma fel så kan du testa att dra ner filstorlekar och sånt till default.