Jag drababdes precis av ett fel I en av mina wordpressinstallationer, det yttrade sig s? h?r.

N?r man laddar upp bilder (med flash uploader) laddades bilden upp, sen n?r texten Chrunching d?k upp s? visades ett stor r?tt HTTP Error…  mycket googlande d?r de flesta fixar ville att man skulle ta bort s?kerhet I .httaccess filen, vilket jag upplever fel Smile

Det hela l?ste sig n?r jag kom p? att jag I g?r hade skruvat upp storleksbegr?nsningarna f?r uppladdningsbara filer I php, samt tidgr?ns f?r scriptk?rning.

Jag hade dragit upp filer till max 1GB och scripttiden till 600 sekunder, n?r jag ?terst?llde min ursprungliga php.ini fr?n backup s? fungerade allt perfekt igen. Det kanske inte hj?lper I ditt fall men om du har samma fel s? kan du testa att dra ner filstorlekar och s?nt till default.