En kär vän har gått ur tiden

Nu har dagen till slut kommit, då vår kära gamla vän har gått ur tiden, han har kämpat länge och varit oss kär. Tyvärr tror jag att det inte kommer att finnas någon mer som honom.

Vår dammsugare som sugit damm i 29 år har nu kastat in handduken och gått vidare tiill gläntan vid stigens slut. Det var en Panasonic/National MC 7130 Deluxe och den sög sitt damm riktigt tyst men trots det var sugförmågan riktigt bra.

Nästa maskin kommer troligtvis inte att vara lika bra, den kommer säkert att suga lika bra men vi misstänker att det kommer att föra betydligt mer oväsen.

Sorgligt, men allt har väl en ände.

 

Här är några bilder på stackaren.

sug_1  sug_2  sug_3  sug_4

Vi gjorde ett heroiskt försök att ruska liv i den, det har lyckats tidigare när det gällt sladdar, kontakter och slangar. Men nu var det ett internt organ som fått ett allvarligt fel så det fanns inget mer att göra än att packa ihop den och sända den till den sista vilan.

2 kommentarer

  1. Anfadern

    Det var då för sorgligt att få detta meddelande så här i början på fredaen den 13:e. Det verkar som ett dåligt omen för mig som hade tänkt klänga på nv:a gavelväggen i dag med en färgpyts i ena hande och penseln i den andra.Får nog konstruera ett säkerhetsbälte på stegen eller uppfinna en airbag för ensamklättrare. Undrar om ni provat allt? T.ex. Mun mot slangmetoden? Den brukar ju vara effektiv. Eller lungmassage?

  2. customer support

    Vi på Panasonic Nordic tycker det är tråkigt att din vän har tagit sitt sista sug. Men roligt att den sugit så pass länge som den gjort.

    Med vänlig hälsning
    Panasonic Nordic i kungens kurva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑