Ytterligare en examen

Under v?ren s? har jag pluggat p? distans och kvartsfart, och nu har jag klarat mitt examensarbete!

Kursen jag gick var “Digital Bildbehandling , 7.5hp”. Den kursen kan jag varmt rekommendera, fantastisk l?rare som verkligen kan det h?r med pedagogik. Det ?r ?ven ett mycket smidigt s?tt att studera p?, kostar egentligen ingenting, man pluggar n?r man har tid och har ett stort utbyte av dom andra 1500 medstudenterna p? kursen i kursens diskussionsforum p? n?tet 🙂

Information om kursen finns h?r http://moderskeppet.se/kurser/distanskurs/

1 kommentar

  1. Macke

    Ska oxo söka in, men hösten var tydligen full så det får bli till hjul. Såg oxo att de har fler vettiga kurser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑