Ytterligare en examen

Under våren så har jag pluggat på distans och kvartsfart, och nu har jag klarat mitt examensarbete!

Kursen jag gick var “Digital Bildbehandling , 7.5hp”. Den kursen kan jag varmt rekommendera, fantastisk lärare som verkligen kan det här med pedagogik. Det är även ett mycket smidigt sätt att studera på, kostar egentligen ingenting, man pluggar när man har tid och har ett stort utbyte av dom andra 1500 medstudenterna på kursen i kursens diskussionsforum på nätet 🙂

Information om kursen finns här http://moderskeppet.se/kurser/distanskurs/

1 kommentar

  1. Macke

    Ska oxo söka in, men hösten var tydligen full så det får bli till hjul. Såg oxo att de har fler vettiga kurser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑