Om ni ?r ute i Liding?trakten och ser en vit Saab 900 fr?n slutet av 90-talet komma ?kande s? se till att ni h?ller er p? betryggande avst?nd. Min fru h?ll p? att bli p?k?rd av den p? ett ?verg?ngsst?lle i dag. Hon gick glatt p? ?verg?ngsst?llet och den vita saaben kom framrusande och hon fick snabbt rycka ?t sig cykeln som hon gick och ledde f?r att inte f? den p?k?rd. Sen att jag kom cyklande och var tvungen att bromsa h?rt f?r att inte sm?lla med den ?r en annan sak..   Och det v?rsta av allt ?r att n?r jag v?l hade tagit mig upp p? f?tter och gick fram f?r att prata med f?raren s? sa han att han inte hade gjort n?got som helst fel utan att det var vi som k?rde som idioter (min fru gick p? ?verg?ngsst?llet). N?r jag f?rs?kte f?rklara vad som hade h?nt gjorde han en rivstart och drog iv?g med ena d?rren ?ppen…    Kanske var det det d?liga samvetet som tryckte p? gasen?

Som tur var var det inte v?r sex?rige son som kom f?rst ?ver ?verg?ngsst?llet och riskerade att bli p?k?rd…  D?remot s? var det sv?rt att f?rklara f?r honom att det han l?rt sig inte st?mmer, att man kan vara hyffsat trygg p? ett ?verg?ngsst?lle 🙁

Sk?ms p? dig Jakob Brundin