Cool skypeversion

Hittade en version av Skype som ?r specialgjord f?r mitt USB minne. Minnet k?r med en teknik som heter U3, (www.u3.com) s? nu n?r jag stoppar in mitt USB minne i valfri dator startar skype med min anv?ndare.. jag kan ha med min skypeinstallation ?ver allt, sk?nt att slippa flera anv?ndare.

Det finns tydligen liknande firefox & thunderbird versioner.. ska testa och se om det rockar..

2 kommentarer

  1. A.

    Låter som en dröm att plocka med sig! Var köpte du den USB:n?

  2. jorgen_blog

    U3 USB minnen finns på valfri elektronikaffär, expert, databutik osv…..
    Min är en verbatim funkar riktigt bra, lagom stor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Editio Princeps

Tema av Anders NorenUpp ↑